Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi’ne tahsis edilen Pelitözü Gölpark’ta yeralan ve Değirmen Teras olarak bilinen tesisin İl Özel İdaresi tarafından yıkılmak istenmesi girişimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Makam odasında basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Şahin, “Pelitözü Gölpark’ta ki değirmen terastaki ahşaplar taşıyıcı niteliğini kaybetmiştir” derken, bu yerin her hakkının Bilecik Belediyesi’nde olduğunu ve protokole aykırı hiçbir durumun söz konusu olmadığını söylerken, Bilecik için güzel şeyler olsun istediğini ve her yapılan uygulamanın kamu yararına yönelik yapıldığını aktardı.

Bürokratlara ve İl Genel Meclisi Üyelerine, Gölpark’taki Değirmen Terasta yapılmak istenen çalışmaya yönelik eleştirilerde bulunan Başkan Şahin, “belirli bürokratlar hükümete yaranmak için, ‘CHP’li Belediyeye kısıtlar, engeller çıkartıyoruz’deyip puan elde etmek isteyen bürokratlar var. Bilecik halkının oylarıyla seçtiği özellikle İl Genel Meclisi üyeleri talimatla oy kullanıyorlar. Bu acı bir şey. Bu şehirdeki tüm bürokratlar, bugün burada yarın başka şehirde olur önemli olan bu şehrin artılarıdır. Bir talimatla oy kullanan halkın temsilcilerini kabul etmiyorum”dedi.

Editör: TE Bilişim