Belediye Başkanı Semih Şahin, temel atma töreni yapılan Atatürk Parkı ile ilgili mahkemeye yürütmeyi durdurma kararı ile ilgili başvuru yapan kişi veya kişilere sitemde bulunurken, Bilecik’in yeşil alana ihtiyacını olduğunu belirterek, “takoz gibi bir sürü binayı dikmişler nefes alacak yer yok” dedi.

Temmuz ayı olağan Meclis toplantısında Atatürk Parkı’na ilişkin konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Semih Şahin, “birileri biz oraya park yapmayalım diye uğraşıyorlar. Bu parkın yapılmamasının kime faydası var? Orada kamu zararı olacaksa ben bunu cebimden ödeyeceğim diyorum. Ben bunu göze alıyorum, Bilecik’e güzel şeyler olsun, hepimiz buna sevinelim, hepimiz mutlu olalım.

Bilecik’in en çok ihtiyaç duyduğu özellikle şehir merkezinde parklar, yeşil alanlar, nefes alacak yer lazım. Takoz gibi bir sürü binayı dikmişler nefes alacak yer yok, bildiğimiz merkezde nefes alınamıyor lami cimi yok. Bu yüzden bir park yapılıyorsa, bu konuda sadece Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Partisi grubu değil Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi grubundan da şehrimizin yeşillendirmek adına ve şehrimizin nefes alması adına destek bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim