Cafer Elmas

Ektaş Tarım Ürünleri Endüstri ve Ticaret A.Ş. bayiler toplantısı gerçekleştirdi. 1798’den bu yana, kuşaktan kuşağa ‘Sürekli Kalite Ve Sürekli Hizmet’ anlayışıyla var olan Ektaş Tarım Ürünleri Endüstri ve Ticaret A.Ş. Sapanca’da Güral Otel’de bayiler toplantısını gerçekleştirdi.

ALİBEY markasıyla, 2015 yılı stratejilerinin paylaşıldığı toplantıda, Ektaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ali Rıza Menemenlioğlu,  yaptığı konuşmada yem sektörüne ilişkin önemli saptamalarda bulundu. Sektörün büyük değişimler yaşadığını vurgulayan Menemenlioğlu, Ektaş A.Ş.’nin de bu çerçevede yeniden yapılandığını, fayda odaklı rekabetçi kimliğiyle, ALİBEY markasının tarımsal ekonomi içerisinde önemli bir oyuncu olacağının altını çizdi.

Menemenlioğlu’nun konuşmasının ardından Genel Müdür Yardımcısı Murat Poroy, Ektaş A.Ş.’nin yenilenen kurumsal kimliğine değindi ve bayilere, sahada tüm ekibiyle tam destek vereceklerini belirtti. Finanstan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Pınar Özkul’un, risk değerlendirme konuşmasından sonra, Marka Danışmanı Bülent Narınç, değişen müşteri ihtiyaçları sunumunu misafirlerle paylaştı. Ektaş rozet takma, bayilik sertifikası takdim töreni ve akşam yemeğinin ardından Ektaş bayiler toplantısı sonlandı.


Editör: TE Bilişim