Polis kıyafeti giyerek Bozüyüklü mili tekvandocu Hakan Köprülü’yü darp ettiği iddia edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklanırken birisi serbest bırakıldı.

Bozüyük'ü günlerdir meşgul eden şok iddia üzerine 4 kişinin gözaltına alındı. İddialara göre Bozüyüklü mili tekvandocu Hakan Köprülü, evine gelerek kendilerini polis olarak tanıtan dört kişinin,  “hakkında göz altı kararı var” diyerek ellerini kelepçeleyip, arabaya bindirdi, ardından da Bozüyük tepelerine çıkartarak darp etti.

Yaklaşık 3 ay süren çalışmalar sonrası Bozüyük ve Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin değişik illerde yaptıkları çalışmalar ve operasyonlar sonucunda 4 kişiyi göz altına aldı. İfadeleri alınan 4 şüpheliden Ayhan C., Mahmut Ö., Salih H. yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan tutuklanırken G. A. serbest bırakıldı.


Alınan bilgilere göre,   B
ozüyüklü mili tekvandocu Hakan Köprülü evinden alınarak Bozüyük'te bir bağ evine götrülüyor. Köprülü'nün ellerini ve kollarını bağlandıktan sonra şahıslar bir süre darp ediyor. Köprülü'den yüklü miktarda para isteyen şahıslar, 'Eğer polise gidersen seni öldürürüz' diye ölümle tehdit ettikten sonra  geri Bozüyük'e bırakıyor. 

Emniyetin konu ile ilgili soruşturması genişleyerek devam edeceği öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim