“Sağlıklı bir Bilecik için yola çıktık”

CHP Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan, sağlıklı bir Bilecik oluşturmak adına çıktığı yolda tanıtım çalışmalarını hızlandırdı. Kapı kapı gezmeye başlayan ve sıkmadık el bırakmayacağım diyen Dr. Sungur Turan, dün İl Özel İdaresi’ni gezdi.

Eşi Serpil Turan, İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet ve partililer eşliğinde kapı kapı, oda oda dolaşan Turan, herkese ulaşacaklarını ve sıcak ellerinin herkese  değeceğini vurguladı.  Ziyaret esnasında herkesi tanıdığı gözlenen Dr. Sungur Turan bir çalışan ile ilginç diyalog yaşadı.


“Ben seni muayene etmedim”

2,5 yıldır Bilecik’te çalıştığını belirten bayanın Sungur Turan’ı tanıdığını söylemesi üzerine Turan, “Ben seni muayene etmedim, sen hiç bana muayeneye gelmedin değil mi?” diye sordu. Bayanın “Gelmedim” cevabı vermesi üzerine Turan, “Ben muayeneye gelen tüm hastalarımı tanırım. 550 vatandaşımızı muayene ederek sağlığına kavuşmalarına yardımcı olmaya çalıştım. Şimdi de Bilecik’i masaya yatırıp tüm hastalıklarını tedavi edeceğiz.  Vatandaşlarımızın sağlıklı, sağlam, huzurlu ve modern bir ilde yaşamalarını sağlamak için yola çıktık.” dedi.

Dr. Sungur Turan’a ziyaretleri esnasında yakın ilgi gösterildiği gözlenirken seçimlerin iddialı partilerden olan CHP’nin seçim çalışmalarına hız verdiği gözleniyor.


Editör: TE Bilişim