Cafer Elmas

İlimizin başarılı doktorlarından olan ve yıllarca sağlık sektöründe hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Doktor Sungur Turan, CHP’den aday adayı başvurusunu 15 dakika önce verdi.

 Turan’ın aday olması durumunda dengelerin ne kadar değişebileceği ve parti tabanın bu adaya nasıl bakacağı merak ediliyor.

 İlk kez gazetemizin aday adayı olabileceğini gündeme getirdiği Dr.Sungur Turan, ikilem içinde olduğunu, o an için resmi bir başvurusu bulunmadığını fakat baskı ve tekliflerin olduğunu, kararını daha sonra vereceğini söylemişti.

 15 dakika önce Bilecik CHP merkez ilçe başkanlığına Aday adaylık başvurusunu yapan DR. Sungur Turan Bilecik’e hizmet etmek için taşın altına elini koymayı arzuladığını söyledi.

 

Dr. Sungur Turan kimdir?

         Dr. Sungur Turan, Ankara Aydınlık Evler Lisesi'ni bitirdikten sonra 1979 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.

         Sungur Turan 1988 yılından beri Bilecik Devlet Hastanesinde İç Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaktadır. Serpil Turan ile evli olan Sungur Turan, Burcu Turan ve Murat Turan adında 2 çocuk babasıdır. Sungur Turan 2011 seçimleri için görevinden istifa ederek CHP'den milletvekili aday adayı olmuştur.

Editör: TE Bilişim