Sahur menüsü hizmetiyle dileyenlerin sahur yemeklerini kafede yiyebileceklerini belirten mekan sahiplerinden Mehmet Turgut, Ramazan ayının mübarek iklimini Şubat Kafe'de tüm heyecanıyla yaşattıklarını söyledi. 
7'den 70'e herkesin, ister arkadaşlarıyla ister ailesiyle gönül rahatlığıyla zaman geçirebileceği Şubat Kafe, gerek yemekleri, gerekse tatlılarıyla fark yaratan bir mekan. Dileyenler Şubat Kafe'de özel gün ve doğum günü organizasyonları yapabiliyor ve toplantılarını düzenleyebiliyor. Hesaplı fiyatlarıyla da dikkat çeken kafe, duble çay bardağında servis ettiği demleme çayı 1 liraya sunuyor. Karnını doyurmak isteyenler içinse, köy usulü Kayseri mantısı en cazip seçenek olarak öne çıkıyor. Kafenin marka ürünlerinden 'çimonata' ismini verdikleri çilekli limonatayı ise herkesin denemesi gerekiyor. 
2 katlı geniş kafenin arka kısmında bulunan bahçesinde nargile keyfi yaşamak da mümkün. Gazipaşa Mahallesi Hamam Sokak'ta hizmet veren Şubat Kafe'ye 0542 677 9769 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.












Editör: TE Bilişim