Gamze Elmas

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan ‘Özelleştirme Mağduru Çilecik’ başlıklı haberimizde elektrik kesintileri ile ilgili bölümde Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) yerine sehven Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (OEPSAŞ) firmasının isminin yazılması ile ilgili olarak OEPSAŞ yetkilileri gazetemize açıklamada bulundular.

Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (OEPSAŞ) yetkilileri söz konusu haberde kendileri ile ilgi bölümün hatalı yazıldığını ifade ederek bahsedilen görevlerin kendileri sorumluluğunda bulunmadığını, bu görevlerin Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) sorumluluğunda olduğunu belirttiler.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan OEPSAŞ yetkilileri, “OEPSAŞ, görev bölgesi olan Bilecik, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya illerinde Abonelik, Tahakkuk, Tahsilatından sorumlu ve elektrik pazarlama faaliyetleri yürüten bir şirkettir.

Şirketimizin saha işlemleriyle ilgili herhangi bir ekibi bulunmamakta olup yayınlamış olduğunuz haberdeki söz konusu görevler Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) sorumluluğunda bulunmaktadır.

Gereğini bilgilerinize rica ederim”görüşlerine yer verdiler.

 

 

Editör: TE Bilişim