Şeyh Edebali Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan’ın 8 yıllık görev süresi doldu. Rektör Özcan’ın görev süresi dolması öğrencileri tarafından üzüntü ile karşılanırken Özcan’ın görev süresi uzatılması için anketler düzenlenmeye başladı.

Üniversite öğrencileri tarafından Facebook ve Twitter üzerinden Rektör Özcan’ın görev süresi uzatılması için anket düzenlendi. Binlerce takipçisi bulunan sosyal medya hesabı tarafından anket düzenlenerek kullanıcılara, ‘Rektörümüz Azmi Özcan’ın görev süresinin uzatılmasını ister miydiniz?’ sorusu yöneltildi.

Kullanıcıların çoğunluğu Rektör Özcan’ın öğrencisi olan sosyal paylaşım hesabının Facebook’taki anketinde ‘Rektörümüz Azmi Özcan’ın görev süresinin uzatılmasını ister miydiniz?’ sorusuna yüzde 73 oranında evet cevabı verildi. Twitter üzerinden yapılan ankette ise Rektör Özcan’ın görev süresinin devam etmesini isteyenlerin oranı yüzde 76 oranına ulaştı. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen bu anket Rektör Azmi Özcan’ın görev süresini uzatmaya yeterli olup olmayacağı bilinmezken öğrencilerin Rektör Özcan’a olan sevgisi ve saygısı gözer önüne serildi. 

Editör: TE Bilişim