Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek bahçede yapılan çalışmaları inceledi.

Kasımpaşa Mahallesi’ndeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bahçesinde özellikle yağışlı havalarda oluşan çamurun, yerel bir gazete tarafından haber olarak yayınlaması üzerine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı sorunun çözümü için devreye girerek belediye personeline gerekli talimatları verdi.

Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda öncelikle yağmur olukları ve zemin düzenleme çalışmaları yapılırken, ekipler hafta sonunda ara vermeden çalışmalara devam etti. Ambülâns garajı olarak kullanılan alan tamamen kilit parke taşı ile kaplanırken yağışlı havalarda çamur oluşumuna neden olan zemin problemi de tamamen çözüldü. Çalışmaların tamamlanmasının ardından 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Burada sağlık personeli ile de görüşen Başkan Bakıcı onlara görevlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Bakıcı’nın ziyareti sırasında, acil sağlık istasyonu teknisyenleri ve sağlık çalışanları,  göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve Bozüyük Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı konu ile ilgili olarak; “Acil durumlarda yaşam ve ölüm arasındaki incecik çizgide görevlerini gece gündüz gözetmeksizin yerine getiren tüm sağlık personelimizin yanındayız. Canlarımız onlara emanet” diyerek, kurumlar arası yardımlaşmanın en güzel örneklerinden birini daha gösterdi.

Editör: TE Bilişim