Kıymet Aslan-
 

         Ak Parti’nin 21 il Belediye Başkan Adaylarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  İl Başkanları toplantısında dün açıkladı. Ak Parti’nin Bilecik Belediye Başkan Adayını ise 2 dönemdir Başkanlığını yürüttüğü Selim Yağcı olarak açıkladı.  Slayt eşliğinde Bilecik’e yapılan yatırımların gösterildiği , Mahalle Konakları, Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazarı, Muhsin Yazıcoğlu  Parkı, Kültür ve Kongre Merkezi, Üst Geçit, yollar gibi bir çok bitmiş projeler sunuldu.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şöyle konuştu: “Osmanlı’nın önemli merkezlerinden Söğüt dediğimiz zaman Şeyh Edebali’nin sözlerini unutmamız mümkün değil.  Osmangazi aynı şekilde, hepsi buralarda iz sürdüler, buralarda yaşadılar. Bir kısmı burada metfun ve her yıl Söğüt Şenlikleriyle biliyorsunuz ecdadımızı orada yad ediyoruz. Bilecik Ak Parti Belediyeciliğiyle farklı bir sürecin içersine girdi, farklı bir gelişmenin içersine girdi ve bizlerde çok ciddi yatırımlar yaptık. Ulaşımda Yüksek Hızlı Tren biliyorsunuz Bilecik’ten İstanbul’a devam ediyor. Buralardaki yaptığımız özellikle duble yollarla çok önemli adımlar attık. Sakarya’ya, Pamukova’ya Bilecik’ten gidiş çok çok farklı bir noktaya geldi. Yaptığımız yatırımlar bu kısa süre içersinde bu kısa süre içinde anlatılır gibi değil.” dedi.

Ardından Ak Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı’nın öz geçmişi okunmasıyla İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş’u ve Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz’ı sahneye davet edilerek birlikte ellerini havaya kaldırdılar. Sonrasında Selim Yağcı, Ramazan Kurtulmuş ve Fahrettin Poyraz’ın Başbakan ile bir süre konuşması dikkat çekti. 



Fotoğraflar: Ertan İşlek

Editör: TE Bilişim