İddiaya göre; üvey amcası H.U tarafından defalarca tecavüze uğrayan 17 yaşındaki S.Y. gece evden kaçarak karakola sığındı.

         İddialara göre;Samsun'dan,Gölpazarı İlçesine gelen ve çok küçük yaşta anne ve babasının ayrılması ile babaannesinin yanında kalan, ardından sevgi evlerine yerleştirilen S.Y kendisini, ziyarete giden 56 yaşındaki  üvey amcası H.U tarafından otele götürülerek defalarca tecavüze uğradı.

 Henüz 12 yaşında yine iddiaya göre;kızın bakımını ve korumasını üstlenen üvey amcası H.U tarafından tecavüze uğrayan S.Y’nin son olarak Gölpazarı’na 2-3 ay önce izine geldiği, yine  önceki gün Gölpazarı’nda üvey amcasının evinde tekrar tecavüze uğradığı ve evden kaçarak karakola sığındığı iddia edildi. Üvey amca H.U’nun ise gözaltına alındığı, emniyetteki sorgusunda ise iddiaları reddettiği ve ardından adliyeye sevk edildiği oradandanda Bilecik M Tipi Ceza Evine gönderildiği ise gelen bilgiler arasında yerini aldı. Öte yandan,17 yaşındaki S.Y’nin devlet koruması altına alındığı, ayrıca olayın daha farklı boyutları olduğu ve olayla ilgili tahkikatın devam ettiği gelen iddialar arasında.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim