Cafer Elmas

Son günlerde Bilecik kamuoyunda Bilecik  Merkez AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk'e gönderilen isimsiz, esrarengiz mektup konuşuluyor.

TEHDİT, HAKARET VE KÜFÜR...

Bilecik postanesinden 19 Kasım günü gönderilen isimsiz,esrarengiz mektupta iddialara göre AK Parti İlçe Başkanı Öztürk’e hakaret, küfür ve tehdit içeren sözler yer alıyor. İsimsiz gelen mektup sonrası İlçe Başkanı Öztürk'ün konuyu Savcılığa intikal ettirdiğiöğrenilirken, Savcılık talimatı ile Güvenlik Şube ekipleri tarafından o gün postaneye gelen ve mektup atan herkesin kamera kayıtlarının alındığı ve ifadeleri alınmak üzere Emniyete çağırıldığı iddia edildi.

ÖZTÜRK, MEKTUBU NEDEN İNKAR ETTİ?

Mektubun içeriği tam olarak bilinmezken, mektupta hakaret küfür ve tehdit yazdığı iddia ediliyor.İddiaları ve mektubu sorduğunuz AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk ise bu iddiaları  ve mektubu inkar etmekle yetindi.

Yaptığımız araştırmalar, gerekli merciler ile görüşmelerimiz ve hatta ifade veren kişiler ile  görüşmemiz sonucunda bu iddia ve esrarengiz mektubun doğruluğuna ulaşırken, Nail Öztürk'ün bu olayı neden gizlediği ise merak ediliyor.

Mektubun içerisinde neler yazıldığı kamuoyu tarafından da merak edilirken,ayyuka çıkan bu olay sonrası kendisine gelen isimsiz esrarengiz mektuba ilişkin AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk'ün  açıklama yapıp yapmayacağı da merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim