Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Şöhretler Karması yeşil sahada buluştu. Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen, Bozüyük’te çeşitli kulüplerde forma giymiş yaklaşık 100 futbolcudan oluşan şöhretler karması, şehir stadyumunda bir panayır havasında gerçekleşen karşılaşmada bir araya geldi. Düzenlenen karşılaşmaya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, Bilecik Eski AK Parti Milletvekili Fahrettin POYRAZ, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve çok sayıda spor sever katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pamuk Ahmet lakaplı  Ahmet PAMUK “Böyle bir etkinlikte bizleri bir araya getiren başta Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya ve emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür ediyorum. Bizleri gerçekten çok sevindirdiler” dedi.


Etkinlikte konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Bozüyük’ümüzün gelmiş geçmiş en iyi ekibini ve buraya gelerek bizlere destek veren hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Futbol hayatımızın her alanında var ve ilçemizde uzun yıllar futbola gönül vermiş ağabeylerimizi ilçemizin efsane olmuş futbolcularını hatırlayalım istedik. Belki çocukları onları futbol oynarken görmedi, belki eşleri onları futbol oynarken görmedi fakat bizler her birinin ailesi gelsin ve onları futbol oynarken görsün diye bu etkinliği gerçekleştirdik. Ne mutlu ki büyüklerimiz ile birlikte böyle bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Daha nice böyle programlarda bir arada olma temennisiyle hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından düzenlenen etkinliğe katılan tüm futbolculara Başkan BAKICI ve protokol üyeleri tarafından madalyaları takdim edildi. Yapılan seremoninin ardından 4 takıma ayrılan şöhretler karması maçlarını gerçekleştirdi. Pamuk Ahmet, Maradona Ali, Japon Mehmet, tülü Ahmet gibi pek çok eski futbolcunun top koşturduğu karşılaşma bir festival havasında gerçekleşti. Şöhretler karmasında yer alan futbolcular için bazı zamanlarda oldukça duygusal olan karşılaşmaların son maçının başlama düdüğünü ise Bozüyük’ün en eski hakemlerinden efsane hoca Yusuf TOROS çaldı. Başlama düdüğünü çalmasının ardından futbolcular Yusuf TOROS’u omuzlarına aldı. Eğlenceli görüntülere sahne olan rekabetten çok bir piknik havasında geçen maçlarda kazanan dostluk oldu. Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen  “Şöhretler karması” karşılaşmalarının sonunda geride eski günlerini hatırlayan efsane futbolcuların ve tüm katılımcıların eğlendiği güzel anılar kaldı. 









Editör: TE Bilişim