Talha Güney

Yaklaşan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığındaki heyet ile masaya yatırılarak görüşüldü.

Vali Nayir, şenliklerin olaysız ve güzel geçeceğine inandığını bu kapsamda çalışmalar yapıldığını, şenlikleri için ne aşırı rahat olunması ne de aşırı tedirgin olunması gerektiğini söyledi.

Şenlik kutlamalarındaki etkinliklerin yanı sıra özellikle ülkede son günlerde yaşanan terör olayları ve siyasi gerginlik yüzünden güvenlik önlemlerine ilişkin görüşmeler yapıldı.

  Vali Ahmet Hamdi Nayir, tüm kurumların görevini eksiksiz yerine getirmesi konusunda uyarıda bulunurken,  toplantıda ilçeye girecek araçların kontrolleri ve tören alanında yapılması gereken kontroller ele alındı.

Bu yıl 734.sü düzenlenecek olan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nin masaya yatırıldığı toplantıya Vali Ahmet Hamdi Nayir, Vali Yardımcıları Hıdır Kahveci ve Ekrem Ballı, İl Jandarma Komutanı Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, POMEM Müdürü Sadettin Aksoy ve daire müdürleri katıldı.

Editör: TE Bilişim