Geçtiğimiz günlerde yeni kurulan İYİ Parti’nin Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses ile röportaj gerçekleştirdik. Röportajımızda kendilerine yapılan eleştirileri sorduğumuz İl Başkanı Gürses, “rantçı ve kriptocu” diyen hem MHP İl Başkanı’na hem de,”tüküre tüküre gidenler, yalaya yalaya gelecekler” eleştirisinde bulunan Söğüt İlçe Başkanı’na göndermelerde bulunmuş ve kendilerinin görevden alınmaları durumda, MHP İl Başkanlığı’na atanan Mehmet Karuk'un o makamı rüyasında görebileceğini belirtmişti.

Ayrıca Söğüt İlçe Başkanı Âdem Topçu’nun daha önceden 3-4 parti gezdiği bilgisinin geldiğini ve kendisinin “tükürerek ve yalayarak gezmeye” alışkın olduğunu söylemişti.

Bu açıklamaların ardından MHP Söğüt İlçe Başkanı Âdem Topçu’dan gazetemize açıklama geldi. Topçu açıklamasında; İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses'in açıklamalarının çamur at izi kalmasından öteye geçmediğini, rüya âleminde yaşadığını ve tutundukları ‘İP’in çürük olduğunu ve yakında kopacağını belirtti.

MHP Söğüt İlçe Başkanı Âdem Topçu’nun gazetemize gönderdiği açıklama şu şekilde:

“Basında İYİ İl Başkanı Ahmet Gürses’in açıklamalarını ve video slaytını izledim. Sayın Başkanın şahsım hakkındaki açıklamaları çamur at yapışmaz ise izi kalırdan öteye gitmemiştir. Bakıyorum Türkiye genelinde partisi gibi kendisi de çamura saplanmış araba gibi. Gürses’in de patinaj yaptığını görüyorum. Gürses, kendisinin de beyan ettiği gibi beni tanımaz. Anlaşılıyor ki, birilerinden aldığı yalan bilgiler ile şahsımı karalamaya çalışıyor. Şu an hakkımda söylediklerini ispat et desem söyleyeceği yine kendisini tanımam, duyumlarım bu diye topu taça atacaktır. Yalnız biz kendisini çok iyi tanıyoruz. 30 MART 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı dururken AKP belediye başkanının peşinde koştuğunu tüm Bilecik gibi biz de biliyoruz. Bunu ispata hazırız. Seçimlerden sonrada kendisinin Belediye Başkanı’nın danışmanının odasından çıkmadığını da biliyoruz.

Sayın Başkan, siz önce il ve ilçe teşkilatlarınızı kurun kongrelerinizi bitirin kurultayınızı yapın sonra sizin ile her platformda tartışalım. Duyuyor ve biliyoruz ki birçok ilçede teşkilat kurmakta zorlanıyorsunuz. Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz ben ve partim ise gerçeklerle yaşıyor. Anlaşılan siz bir rüya görmüşünüz ve bunu gerçek zannediyorsunuz. Başkalarını da bu rüyaya inandırmaya çalışıyorsunuz. Partinizin oy oranını % 20-30 diyorsunuz. Bu rakamların sıfırları atılmış haldeki oranlarınızı biz de biliyoruz. Sayın Başkan, size tavsiyem Parti tabelası asarak parti olunmuyor. Sözlerimin başında da söylediğim gibi il ve ilçe teşkilatlarınızı kongreleriniz ve kurultayınız yapıp seçimlere hazır hale geldikten sonra karşıma gelin. Siz bu gördüğünüz rüyalara inandığınız sürece daha çok Kültür Bakanı olacağız kurucular listesine gireceğiz hayalleri kurup bunlarla yaşarsınız.

Sayın Başkan, sizi uyarıyorum ve sözlerimi yineliyorum. Tutunduğunuz İP çürüktür ve yakında kopacaktır. Siz bunu İp kopup yere yuvarlandıkta sonra anlayacaksınız ve TÜKÜRE TÜKÜRE GİTTİNİZ YALAYA YALAYA geri DÖ-NE-CEK-Sİ-NİZZZZZZ….!”

Editör: TE Bilişim