Yoğun katılım olan iftar programına; Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanvekili Haşim Balcı, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan, oda üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz, düzenlenen iftar sayesinde şoför esnafının kaynaşmasını ve beraberlik içinde olmasını istediklerini kaydetti. Sorunlar karşısında birlik olmanın önemine vurgu yapan Aydeniz şu ifadelere yer verdi:

“Küresel sermayenin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlara paralel olarak motorin satış fiyatı 6 liraya yaklaşmıştır. Bununla birlikte nakliye, taşıma, servis, şehir içi minibüsçü ve taksici esnafımız mesleki faaliyetlerini borç içinde yürütmektedir. Motorine gelen zamlar biz şoför esnafının işlerine yansımadığından esnaflarımız büyük bir sıkıntı içerisindedir. Hükümetimiz ve federasyonumuz ortak bir çalışma yürütmektedir. İnşallah kısa zaman içerisinde sonuçların ve bizlerin yüzünü güldürür.

Başkaca noktalarda da sorunlarımız var.Vaktinden önce çiçek açmaz ama her baharda bir çiçekle başlar misali bunlarında çözümlerini inşallah belediye başkanımızın ve sizlerin desteği ile aşarız”

Editör: TE Bilişim