Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 26’ncı Olağan Genel Kurulu 283 delegenin katılımıyla gerçekleştirilirken, daha öncede Oda Başkanlığına adaylığını koyan ve seçilemeyen Selman Aydeniz, bu defa 4 dönem boyunca Oda Başkanlığını devam ettiren en yakın rakibi Semih Tuzak’a 9 oy fark atarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Kültür Sitesi’nde saat 14.00’de başlayan Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan seçildi. Ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu ve Bilanço, gelir-gider hesaplarının okunması ile devam eden Genel Kurul seçimlere geçilmesi ile devam etti.

Gerçekleştirilen seçimlerde; Selman Aydeniz: 104,Semih Tuzak: 95, Ahmet Kara: 48, Şükrü Demirci ise: 33 oy aldı. En yakın rakibine 9 oy fark atan Selman Aydeniz, seçimler sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Rabbim inşallah bizleri utandırmaz”dedi.

Selman Aydeniz’in Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:Ahmet Şahin, Ertekin Afacan, Ömer Altın, Turgut Sağlam, Selçuk Duman, Recep Arslan.

Editör: TE Bilişim