Pazaryeri kavşağından freni patlayan tanker şoförü İrfan A. araç içerisinde sıkıştı.

Bilecik istikametinden Eskişehir istikametine seyir halinde olan 34 DB 5122 plakalı tankerin freni patlaması sonrası şoför İrfan A. bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kavşaktaki kırmızı ışıkta beklemekte olan araçlara çarpmamak için direksiyonu kıran şoför İrfan A.kendisi ile aynı yönde ilerlemekte olan Halil A. idaresindeki 34 GH 8621 plakalı TIR’a yandan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile sürüklenen Halil A. yönetimindeki TIR orta refüjdeki direğe ve yön tabelasına çarparak durabildi. Meydana gelen trafik kazasında tanker içinde sıkışan şoför İrfan A.olay yerine intikal eden Pazaryeri İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu sıkıştığı yerden çıkartılırken TIR şoförü Halil A. da yaralandı.

Her iki yaralı sürücü 112 Acil servis ekipleri tarafından kendilerine yapılan ilk müdahale sonrasında Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Meydana gelen trafik kazası sebebiyle Pazaryeri kavşağı bir süreliğine trafiğe kapatılırken araçların bulunduğu yerden kaldırılması sonrasında normale döndü.Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim