İlimizdeki şoför adayları son alınana karar ile şehir içinde test sürüşü yapacak olmaları tehlike çanlarını çaldırmaya başladı. Sürücü adayların şehir içinde test sürüşü yapacak olmaları kazalara davetiye çıkarabilir.

 Bilecik’teki sürücü adayları ilimizdeki sürücü kurslarından yaptıkları test sürüşlerini Gülümbe köyündeki benzinliğin önünden   1. Organize Sanayi kavşağından dönerek yapıyorlardı.

Şoför adayları alınan son il trafik kurulu kararı ile artık şehir içinde test sürüşü yapacaklar trafik ışıkları olması gerekçesi ile trafik kururlunun aldığı karar sonucunda artık sürücüler şehir içine girecek ve tepebaşındaki ışıklardan dönecekler.  Alınan bu karar hem sürücü kursu yetkililerini hem sürücü adaylarını hemde  vatandaşları rahatsız etti. Acemi sürücülerin şehir içerisinde araç kullanmaları sonucu dehşet saçabileceklerini belirten vatandaşlar Olası bir kaza ve can kaybında kimin sorumlu olacağını sordular.vatandaşlar  il trafik komisyonun aldığı kararı yeniden gözden geçirmesini istediler.

 

Editör: TE Bilişim