Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Süleyman Kıral ve yönetimine yeniden görev taksimi
  yaptıklarından dolayı  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi  hocaları ve YMM Münür Şahin ziyaret etti.

Süleyman Kıral ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  yönetim kurulu adına da teşekkür etti. Ziyarete gelen, Yrd. Doç. Dr. Şerife Subaşı, Yrd. Doç Dr. Meral Erol Fidan ile YMM Münür Şahin’i Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası  Başkanı Süleyman Kıral ile yönetim kurulu ağırladı.

Ardından Süleyman Kıral, 3568 yasanın ilgili maddesine  göre, sınavsız olarak (SMMM) ruhsatını almaya hak kazanan Doç Dr. İsa İpçioğlu’na ruhsatını takdim etti.


Kıral, “Bugüne kadar odamız, üniversitemiz ile hep birlikte olmuştur. Bu birliktelikten biz her zaman memnun olduk, bundan sonra da bu birlikteliğimizi devam ettirme düşüncesindeyiz. Bu konuda odamıza düşen ne varsa imkanlarımız ölçüsünde yerine getirme gayreti içerisinde olacağız.

Bilecik SMMMO olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemizin değerli hocalarının SMMM. Ruhsatlarını alarak camiamıza katılmaları da ayrıca bizleri onurlandırmaktadır. Bugün burada SMMM ruhsatını takdim edeceğimiz Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Sayın İsa İpçioğlu’na aramıza hoş geldiniz diyor, SMMM. Ruhsatının hayırlı olmasını temenni ediyor, yönetim kurulumuz adına hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum”dedi. .  Doç. Dr. İsa İpçioğlu’nunda ruhsatını almasıyla, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına kayıtlı olan üye sayısı 132’ye ulaştığı öğrenildi. 


Editör: TE Bilişim