Son günlerde kendisine yönelik yorum, eleştiri ve spekülasyonlara sert yanıt veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu sahada siyaset arenasında her yere aday olduğunu söyledi.

14 yıllık görev süresince başarılı çalışmalara imza attığını ve siyaset sahasında her yere aday olma gücünü kendisinde bulduğunu belirten Başkan Yağcı, partisinin görev verdiği yerde aday olacağını belirtti.

Kendisinin AK Parti’de takım görevi yaptığını Recep Tayyip Erdoğan'ın kapısının önünde gerekirse temizlikçi olarak ta görev alabileceğini belirten Selim Yağcı, lideri neyi emrediyorsa onu yapacağını belirtti.

Gönlünde milletvekilliğinin yattığının altını da çizen Başkan Yağcı, partisinin yeniden Belediye Başkanı olarak aday olması yönünde karar alması durumunda seve seve görev yapacağını belirterek, “eğer olmazsa da partinin yetkili organlarının kararı der, küsmeyiz çünkü biz dava adamıyız.

Yarın partimiz; “Selim bey siz devam edeceksiniz” dediği zaman, biz ona da hazırız. Ama ben Bilecik ölçeğinde normal şartlarda 3 dönem bir Belediye Başkanlığını benim adıma, şehrim adına yeterli olacağını düşünüyorum. Siyasetin diğer noktaları milletvekilliği tabiki düşünülür. Yani başlangıçta da söyledim, bundan sonraki öncelikli olarak eğer partimin yetkili organları uygun görürse milletvekilliği adaylığı. Ama partinin şartları olur-olmaz o ayrı bir şey. Olursa da biz bundan dolayı havalara uçmayız. Çünkü o süreç içerisinde bu noktada normal sürecimizin bir devamı oluruz ve olmazsa da partimizin yetkili organlarına ve partimize de küsmeyiz. Çünkü biz bu davanın adamıyız ve ben başlangıçta da şunu söyledim: Recep Tayyip Erdoğan “gel sen benim kapımda temizlikçi olacaksın” derse, temizlikçilik yaparım. Buna ilişkin olarak liderim neyi emrederse, onu yapmaya hazırım” dedi.

Editör: TE Bilişim