Cafer Elmas

FETÖ soruşturmasının siyasilere uzanacağı ve AK Parti içerisine sızan FETÖ mensuplarının partiden ihraç edildikten sonra gözaltına alınacağı iddia edildi.

FETÖ/PDY mensuplarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında devlet daireleri, yargı kurumları, emniyet teşkilatı, askeriye’deki ihraç ve tutuklamaların ardından şüpheli bulunan işadamları, esnaflar ve vatandaşlar gözaltına alınmış ve aralarında tutuklananlar olmuştu.

FETÖ/PDY mensuplarına yönelik soruşturmanın siyasilere uzanacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Soruşturma kapsamında AK Parti içerisine sızan FETÖ mensuplarının belirlenmesi için Komisyon kurulduğu öğrenildi.

AK Partili Belediyelerde FETÖ mensuplarının belirlenmesi için kurulan komisyonların çalışmaları sonucunda açığa almalar gerçekleşmişti. Belediyelerin ardından parti içerisinde de FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen parti üyelerinin önümüzdeki günderde partiden ihraç edileceği öne sürüldü.

AK Parti’nin yanı sıra diğer partilerde de FETÖ ile bağlantısı olduğu iddia edilen kişilerin gözaltına alınacağı gelen iddialar arasında. 

Editör: TE Bilişim