Sinter Doğalgaz Tesisat Taahhüt İnşaat Gıda Turizm Nakliye Sanayi Ticaret, artık Bilecik'te hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 27 yıldır tüm illerde hizmet veren Bozüyük menşeli şirket Sinter, Bileciklilere hizmet etmek için şubesini açtı.

Sinter Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Sert, yıllarca özel sektörde edindiği deneyim ve birikimler sayesinde kurdukları şirketle artık Bilecik'te hizmet etmek için adım attıklarını, bu kapsamda Bilecik evladı olmanın avantajı ile Bilecik esnafına kazanç sağlama adına önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Herkesin Bilecik'te ekmek yeme hakkı olduğunu fakat kendilerinin daha çok Bileciklilerin ekmek yeme adına ve Bilecik esnaflarını kalkındırma adına kurdukları şirket ile sadece Bilecik esnafı ile iş yapmayı arzuladıklarını aktardı. Şu anda 20 kişilik bir ekipman ile hizmet vermeye başladıklarını inşaat ve makine mühendisi olmak üzere şirketlerinde iki mühendis barındıklarını ayrıca teknikerlerinin de bulunduğunu belirten Sert, proje kapsamında ekipmanların artabileceğini, plan proje çizim taahhüt,daha ağırlıklı olarak çelik konstrüksiyon, doğrama, doğalgaz plan ve proje çizim yapsat ve inşaat alanında hizmet verdiklerini ifade etti.

Yakın zamanda büyük bir projeye imza atmaya hazırlandıklarını da belirten Sert, kalitenin güven ve deneyim ile başladığını, dışarıdan gelen yatırımcıların ardından kaybolduğunu, muhatap bulunamadığını herkesin bildiğini belirterek, kendilerinin Bilecikli olduğunu ve her zaman bulabilecekleri bir kapı olacağını aktardı.

Başka illerde de bu şirketi hizmete sunma imkanları bulunduğunu fakat Bilecik'te kazanıp Bilecik'te vergi ödemenin ve Bilecik esnafına faydalı olma adına Bilecik'i tercih ettiklerini aktaran Sert ,aldıkları işin alt kademesinden en üst kademesine kadar yapabilecek ekipman ve güçlerinin bulunduğunu aktardı.

Sinter firmasının da geçmişinden bahseden Sinter Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Sert, firmanın 27 yıl önce Bozüyük menşeli Bozüyüklü önemli yatırımlar yapan abileri ile kurulduğunu, yıllar sonra yaşlarından dolayı bu kişilerin ayrıldığını ve kendilerine güvendiklerini emekledikten sonra koşma noktasına gelen firmalarının kendi memleketi olan Bilecik'te de şubesini açarak kendi hemşerilerine hizmet vermenin arzusunda olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim