Geçtiğimiz TEOG (temel eğitimden orta öğretime geçiş) yerleştirme sonuçları Sınav Dershanesi  öğrencilerinin ve öğrenci ailelerinin yüzünü güldürdü.

Yerleştirme sonuçlarına göre TEOG' a katılan Bilecik Sınav Dergisi Dershanesinin  öğrencileri istedikleri liselere yerleştirilmeleri açısından Bilecik Sınav Dershanesine yüzde yüz başarı getirdi. Özellikle Fen ve Anadolu liselerine yerleştirilen öğrencilerin oranının  yüzde seksen civarında  olması dershanenin başarısını daha da pekiştirdi. Bu öğrencilerden Nilgün GÜMÜŞ, Özel Boğaziçi Fatih Fen Lisesine tam burslu olarak yerleştirildi. Yıllığı ortalama otuz bin lira civarında olan bir liseye Bilecik Sınav Dershanesi öğrencisinin tam burslu yerleştirilmesi  öğrencinin ailesinin ve Bilecik Sınav Dergisi Dershanesinin  göğsünü kabarttı.

Sınav Dergisi Dershanesi kurucusu Ahmet KOL:

“Başarı, biz sınav ailesi için sürpriz değildir.Birçok kurum öğrencilerine  başarının sadece sözünü verebilir. Biz ise öğrencilerimize başarının kapılarını açarız. Başarı geleneğimiz yedi yıldır devam ettiği gibi yine devam edecektir.” dedi.

TEOG sonuçlarına göre Bilecik Sınav Dergisi Dershanesi öğrencilerinden:

Yüzde  on ikisi Fen liselerine ,

Yüzde altmışı Anadolu liselerine,

Yüzde on ikisi Sağlık Meslek liselerine,

Yüzde sekizi İmam Hatip liselerine,

Yüzde altısı Endüstri Meslek liselerine,

 Yüzde ikisi de Kız Meslek liselerine   yerleştirilmiştir.              

Sınava giren bütün öğrencileri tebrik eden dershane müdürü Mehmet ÇAKMAKÇIOĞLU,  Bilecik Sınav Dergisi Dershanesinin çok değerli öğrencilerine hayatları boyunca başarılar diledi.

TEOG' da ,  YGS'de , LYS'de … kısacası “SINAV” da BAŞARI HEP VAR!

Editör: TE Bilişim