İlimizin başarılı okullarından Özel Sınav Anadolu Lisesi mezunları kep atmanın gururunu yaşadı.

“Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır”

Subaşı Gölpark tesislerinde gerçekleşen kep atma töreni renkli görüntüle sahne olurken, Okul kurucusu Ahmet Kolağası, “Okula İlk başladığınız günden bugüne değin, eğitim aldınız, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizler gelecekte başarı ile okulunuzu, bizler ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.” Dedi.

“Zaman bir su misali hızla akıp geçiyor”

Okul Müdürü Ali Özhan ise “ Zaman bir su misali hızla akıp geçiyor, bir eğitim öğretim yılı bakın ne çabuk geçti ve yılın sonuna geldik. Hızla akıp giden yıllar bazılarınızı bir üst sınıfa bazılarınıza da Özel Bilecik Sınav Anadolu Lisesi yılların sonuna getirdi.

Öğretmenleriniz olarak bizler öğretmenlik görevlerimizin dışında anne gibi, baba gibi, abla ve abi gibi olmaya gideceğiniz o uzun ve zor hayat yolunda işinize yarayacak.Bizler sizlere başarılı olmanızı, becerikli olmanızı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, beceriler alışkanlıklar kazandırmaya çalıştık, kazandırmaya çalışıyoruz. Öğrencilerime bir evlat şefkati ve hassasiyeti ile yaklaşan, onları eğiten, öğreten biçimlendiren öğretmen arkadaşlarıma huzurlarınızda ayrıca teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Diğer yandan mezuniyet töreninde okul birincisi yaş kütüğüne ismini çakarken, spor dallarında başarı gösteren öğrencilere de madalyonları takdim edildi.Ardından geri sayım yapılarak müzikler eşliğinde mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak birbirlerine sarıldılar.

Gerçekleşen mezuniyet törenine; İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz,AK Parti Önceki dönem Meclis Başkanı Serkan Yıldırım,Milli Eğitim eski şube Başkanı İbrahim Kalın Barış,Bozüyük Sınav Lisesi Kurucusu Kamil Boğaz ve Ömer Boğaz,veliler ve öğrenciler katılım sağladılar.

Editör: TE Bilişim