Fikret Karabıyık’ın görevi devredeceğini açıklaması sonrasında AK Parti’de İl Başkanlığı için adaylık yarışı başlarken, şu ana kadar sekiz kişinin resmi başvuru yaptığı öğrenildi.

AK Parti İl Başkanlığı için kongre takvimi işlemeye başladı.24 Kasım Salı günü AK Parti İl Başkanlığı’nda Marmara Bölgesi Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli ve Marmara Bölge Koordinatörü Ali Sevinç'in katılımı ile yeni il başkanlığına yönelik temayül yoklaması gerçekleşmiş ve il başkanlığına adaylıklar alınmaya başlanmıştı.

Şu ana kadar 8 ismin AK Parti İl Başkanlığı için resmi başvuruda bulunduğu öğrenilirken,11-22 Kasım tarihleri arasında yarin11.com adlı sitemizde oylamaya sunduğumuz isimlerinde adaylık yarışı içerisinde oldukları gözlendi.

AK Parti İl Başkanlığına resmi adaylık başvurusu yapan isimler; Nihat Can, Serkan Yıldırım, Mehmet Turhan, Servet Yılmaz, Haşim Balcı, Çetin Kaya, Zeki Kayadelen ve Atıf Bilir olurken ilerleyen günlerde bu sayının artacağı tahmin ediliyor. Diğer yandan herhangi bir resmi başvuru olmasa da Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk’ün de İl Başkanlığına aday olacağı iddialar arasında yerini aldı.

Editör: TE Bilişim