Açılışta konuşma yapan MHP’nin Bayırköy’den Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterdiği Hilal Subaşı, aday olarak gösterilmekten dolayı gurur duyduğunu belirterek, Bayırköylü hemşehrileri ile birlikte hedefinin Bayırköy Belediyesi’ni ayrıştıran değil birleştiren, dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla her yerde adından söz ettiren bir Belediye haline getirmek olduğunu söyledi.

‘Adım Hilal! Adresim Üç Hilal!, Şimdi Hilal zamanı diyorum’ diyerek, Bayırköylülerin oyuna talip olduğunu belirten Subaşı, Bayırköy siyasetinde yeni bir yüz ve bir bayan aday olarak şimdiye kadar kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Subaşı, konuşmasını “öncelikle siz Bayırköylü hemşerilerimizn karşısına Belediye Başkan adayı olarak çıkmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim.


       Bayırköy siyasetinde yeni bir yüz ve bir bayan aday olarak şimdiye kadar gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim.

       Bu yolda hedefim Bayırköy Belediyesi’ni ayrıştıran değil birleştiren, dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla her yerde adından söz ettiren bir Belediye haline getirmektir.

       Bununla birlikte Bayırköy’ün örnek bir belde olması için işsizliğin hiç olmadığı, esnafın para kazandığı, çiftçinin malını en iyi şekilde değerlendirdiği, gençler ve bayanlar için sosyal aktivitelerin bol olduğu, çocuklarımızın daha iyi vakit geçirebilecekleri yaşam alanlarının bulunduğu, yola bariyer yerine yoldan nasıl faydalanabileceğimizin hesaplarının yapıldığı, nüfusu en az 3000 olan gözde bir belde olmalıyız. Bayanların da siyasette söz sahibi olduğunu sizlerin bana vereceği destekle ispatlayacağız. Ben hepinizin oyuna talibim. Ben sizin kızınızım. Bu saydıklarımın hepsini siz Bayırköylü hemşehrilerim ve sayın Milletvekilimiz Bahattin Şeker’in desteğiyle başaracağımdan eminim.

       Adım Hilal! Adresim Üç Hilal!

       Şimdi Hilal zamanı diyorum.

       Ne Mutlu Türküm diyene.

       Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek tamamladı.


Editör: TE Bilişim