Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında İlimiz genelindeki okulların sınıflarının yenilenerek öğrencilerimizin daha modern şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri amacıyla imzalanan “BENİM DE SIRAM VAR” Projesi kapsamında SİLKAR MADENCİLİK SAN. VE TİC. AŞ. Merkez Murat Hüdavendigar Ortaokulunun 13 sınıfının donatılması, öğretmenler odasının tefrişi ve sınıfların tamamının boyanması ile destek oldu.



Murat Hüdavendigar Ortaokulunda düzenlenen açılış programına Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Vekili Coşkun Bakırtaş, SİLKAR Madencilik Fabrikalar ve Üretim Müdürü Nurtaç Akgöz, SİLKAR Madencilik Personel Müdürü Halil Altınay, Merkez İlçe Okul ve Kurum Müdürleri, Öğrenci Velileri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.



SİLKAR Madencilik Fabrikalar ve Üretim Müdürü Nurtaç Akgöz, “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum düsturunun gereği olarak firma olarak eğitime yaptıkları katkılara ve desteğe devam edeceklerini ifade ederek, bütün öğrencilerimize başarılı olmalarını ve meslek sahibi olup iyi bir birey olmalarını istiyoruz." dedi.

Vali Yardımcısı Mustafa Güney, “SİLKAR Madencilik firmasına çok teşekkür ediyoruz. Beklentimiz iş adamlarımızın ve  şirketlerimizin sayılarının fazla olması, güçlü olması ve dolayısı ile ülke ekonomisine olan katkılarının fazla olmasıdır. Şu anda ülkemizde bütçeden en fazla payı alan kurumumuz Milli Eğitim Bakanlığı´dır. Bu şekilde iş adamı ve sanayicilerimizin de katkıları da oldukça hem onlar hem halkımız kazanmakta. Bu işin bir de manevi boyutu var. Buradan biz kendilerine iki kere teşekkür ediyoruz." dedi.



Konuşmaların ardından desteklerinden dolayı SİLKAR Madencilik Fabrikalar ve Üretim Müdürü Nurtaç Akgöz’e Vali Yardımcısı Mustafa Güney ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun plaket takdim ederek teşekkür ettiler. Donatılan sınıfların açılışlarının gerçekleştirilmesi ve öğrencilerin sınıflarında ziyaret edilmesiyle program sona erdi.



Konu hakkında açıklama yapan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, “Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliği ile başlatılan Benimde Sıram Var Projesi, sanayici ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile artarak devam ediyor. Bugün SİLKAR MADENCİLİK’in desteği ile donatılan 13 derslik ve öğretmenler odası tefrişinin açılışı için bir araya geldik. Desteklerinden dolayı SİLKAR MADENCİLİK SAN. VE TİC. AŞ.’ye sonsuz teşekkürlerimi sunar, yapılan bu hayırlı işlerin diğer iş adamlarımıza ve işletmelerimize örnek olmasını temenni eder, Benimde Sıram Var Projesine eğitime gönül veren herkesin desteklerini beklerim.”dedi.

 

Editör: TE Bilişim