Aile içinde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavga sonucunda enişte kayınçosunu ayağından vurdu.

Olay Hürriyet Mahallesi 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı’nın yanında bulunan yolda meydana geldi. İddiaya göre Ablası Aysel A. ve eniştesi Sait A. ile karşılaşan Hamza A. daha önce aralarındaki bir husumetten dolayı tartışmaya başladılar. Enişte ile kayınço arasındaki tartışma karakolda sonuçlandı. Karakolda ifadesi alınan şahıslar aralarındaki sorunu hallettiklerini ve barıştıklarını söyleyerek serbest bırakılmalarını istediler. Savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenilen şahıslardan Hamza A. Hürriyet Mahallesi’ndeki eniştesi Sait A.’ya ait dükkânının camlarını kırarak fiziki saldırıda bulundu.

Edinilen bilgilere göre ise; Enişte Sait A.elindeki silahın kabzası ile kayınçosu Hamza A’nın önce kafasına vurduktan sonra ayağına ateş ederek yaralanmasına sebep oldu.

Silahla yaralanan Hamza A., 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra  Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan Hamza A.  Bilecik Devlet Hastanesi’nde ki sistemlerin bozuk olmasından dolayı Bozüyük Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, emniyet güçleri, geniş güvenlik önlemleri alarak, olayda kullanılan silahın boş kovanlarını topladı.

Gerçekleştirilen çalışma sonucunda ise, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sait A.’yı ve yanındaki arkadaşlarını Hürriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi İtfaiye sokakta yakalayarak gözaltına aldı.Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ise gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim