Bilecik m plakalı minibüsçüler derneği tarafından m plakalı minibüsçülere bilgilendirme toplantısı yapıldı. Şehir lokantasında gerçekleşen buluşmaya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Denetleme Amiri Cemalettin Erdoğan,  M Plakalı Minibüsçüler Derneği Başkanı Mehmet Fatih Yücel, yönetim kurulu üyeleri ve minibüs şoförleri katıldı.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Denetleme Amiri Cemalettin Erdoğan, trafik kuralları ile ilgili minibüsçülerin dikkat etmesi gereken hususlarda bilgi verdi. Bilecik m plakalı minibüsçüler dernek Başkanı Mehmet Fatih Yücel, yaptığı konuşmada şehir içi taşımacılığın zorluğuna dikkat çekerken şunları söyledi:

“Bilecik M Plakalı Minibüsçüler Derneği olarak çalışan şoför kardeşlerimizle ilimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bilecik ilinde toplu taşıma işini en iyi nasıl yapabiliriz diye şoför kardeşlerimizle belli zamanlarda toplantı yaparak düzenlemeye çalışıyoruz.

Bugün trafik şube müdürlüğümüzce araçlarda zorunlu olan emniyet kemeri, aşırı hız, havalı korna ve araçlara modifiye üzerinde konuşma yaptılar. Biz de emniyet kemeri kullanan araç şoförlerimizi hediye ile ödüllendireceğiz.

Şehir içi yolcu taşımacılığı kolay görünen bir iş değildir. Her gün değişik insanlarla muhatap olunuyor. Şoför kardeşlerimizle bu konuları tartışıyor ve çözüm üretiyoruz. Bizler yönetim kurulu olarak doğruyu bulmak ve başarıyı şoför kardeşlerimizle beraber yakalamak istiyoruz ve bu konuda şoförlerimize güveniyoruz.

Minibüslerde unutulan çanta ve poşetler belli bir yerde toplanması müşterilerimize tek yönden teslim edilmesini. Minibüslerde şikâyet hattı kurulmasını ve şikâyetlerin mesajla yapılmasını istiyoruz.”

Bilgilendirme toplantısının ardından emniyet kemeri kullanan araç şoförlerine hediye verildi. 

Editör: TE Bilişim