Söğütlü Aykutalp Balkan(19), “Hayalime kavuştum” dediği ilk şiir kitabı ‘Visal’i çıkarttı.

Genç yazar Aykutalp Balkan,tam bir Cahit Zarifoğlu ve Hüseyin Nihal Atsız hayranı olduğunu söylerken, ilkokuldan beri şiir denemeleri yaptığını ve lise yılları boyunca da şiir kitabı çıkartma hayalinin peşinden koştuğunu belirtti.

Sözcükleri sayfalara aktarmanın çok farklı bir duygu olduğunu söyleyen Aykutalp Balkan, “Liseden mezun olmadan şiir kitabı çıkartmak istiyordum ve şimdi bu hayalimi gerçekleştirmenin heyecanı ve mutluğunu yaşıyorum. Şiir severlerin, ‘Visal’i bir nefeste okuyacaklarına eminim.” dedi.

Baraka Yayıncılık’tan çıkan ve 70’e yakın şiirden oluşan Visal, başta D&R başta olmak üzere birçok kitapevinde satışta. Yazar Aykutalp Balkan şiir severlerin ayrıca ‘Visal’i Bilecik’te Kayı Plaza’daki MKM Kitap ve Kırtasiye’den ve Mercan Kırtasiye’den de temin edebileceğini aktardı.

Aykutalp Balkan Kimdir?

29.10 2001’da Bozüyük’te dünyaya gelen Aykutalp Balkan,ilk ve ortaöğrenimini Bilecik ve Söğüt’te sürdürdü.Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi’nden mezun olan Aykutalp Balkan,ilk ödülünü ise  Eskişehir Sanat Dergisi’nden aldı.Tütün, Hane ve Raf gibi dergilerinde halen yazmaktadır.

Editör: TE Bilişim