Abbate Fabrikasını satın alan Sibel Tekstil, Karbel markasıyla üretime başladığı fabrikada outlet satış mağazası açtı. Dünyaca ünlü gömlek markaları uygun fiyata satışa sunuldu.

Bilecik'in en önemli fabrikalarından olan Abbate Gömlek Fabrikası’nın kapanmasının ardından, Sibel Tekstil geçtiğimiz yıl fabrikayı satın alarak hizmete soktu. Fabrikayı modernize eden Sibel Tekstil, Karbel markasıyla bay ve bayan gömlek üretimine başladı. Aynı zamanda dünyanın en ünlü ve en pahalı markalarına da üretim yapan Karbel, Bilecik halkını da unutmadı ve fabrikanın girişine outlet satış mağazası açtı. Daha önceki mağazanın yerine açılan mağazada, dünyaca ünlü gömlek markaları çok uygun fiyata satışa sunuldu.


Fabrika Müdürü Burhan Yağcı, "Fabrikamız 1 yıldır faaliyete başladı ve sadece kendi markasını değil dünyanın en ünlü gömleklerinin de üretimini yapıyor. Bu üretimden artan gömlekleri de Bilecik halkının hizmetine sunmak için, fabrikamızın girişinde, daha öncede fabrika satış mağazası olarak kullanılan yerde outlet satış mağazası açtık. Şu anda bay gömlek ve bayan şal satışımız var. Daha sonra, Sibel Tekstilin diğer illerdeki fabrikalarında üretilen ürünlerinde satışı yapılacak" dedi.

Bilecik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD) Genel Sekreteri Ali Arlı'da fabrikayı ziyaret ederek Müdür Yağcı ile görüştü. Yağcı'ya BİSİAD tabağı hediye eden Arlı, outlet mağazada BİSİAD üyelerine yaptığı indirimden dolayı da teşekkür etti. 




Editör: TE Bilişim