Türkiye İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği eğitim semineri Antalya’da yapıldı.  Programa Bilecik İl Genel Meclis üyeleri de katıldı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun da katıldığı programda Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler söz alarak konuşma yaptı. Sertler,  konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:




“Türkiye İl Genel Meclis Üyeleri Derneğinin Antalya'da düzenlemiş olduğu 15. İl Özel İdareleri seminerine 51 Özel İdaresi bulunan Türkiye Cumhuriyeti'nde Konuşmacı olarak davet edilen 3 İl Genel Meclis Başkanı arasında olmanın haklı gururunu Bilecik olarak yaşıyoruz.

Katılım ve Desteklerinden dolayı Antalya Valisi sayın Münir Karaloğlu'na, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Menderes Türel'e, İçişleri Bakanlığı Özel İdareler Birlikler ve Yardımlar Dairesi Başkan V. sayın Şefik Aygöl'e, Eski Valilerimiz Saffet Arıkan Bedük, Yusuf Ziya Göksu, Cengiz Bulut beylere, Eski Bakanlarımızdan sayın Muzaffer Ecemiş beye ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerine, Genel Sekreter ve Daire amirlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bilecik tanıtımı ile başladığım konuşmam İl Genel Meclis üyeleri ve Muhtarlarımızın özlük hakları devam etti. Son bölümde ise köylerimize dönüşü engelleyen İmar Kanunu hakkında oldu.”


Editör: TE Bilişim