Kurulduğu günden buyana Bilecik’te yoğun şekilde eksikliği gözlemlenen dil öğrenebilme açığını kapatan Reform Dil Eğitim Merkezi, kurslar ile her yaş grubundan katılımcının dil öğrenebilmesini sağlıyor.



       Reform Dil Eğitim Merkezi Müdürü Berin Pekersoy öncülüğünde 2013-2014 yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan Reform Dil Merkezi’nde yaz dönemi kursları da yoğun şekilde sürdürüldü.


       İngilizce başta olmak üzere gelen talepler doğrultusunda diğer dillerde de kurslar düzenleyen Özel Reform Dil Eğitim Merkezi’nde son olarak Elementary kursu düzenlendi.


       Haziran ayında başlayan ve Ağustos ayına kadar süren İngilizce kursuna katılıp dil seviyelerini daha üst sıraya çıkartmak isteyen katlımcılara İngilizce kursu düzenleyen Reform Dil Eğitim Merkezi Müdürü Berin Pekersoy, 110 saat süren 2 aylık kursu başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikalarını verdi.


       Park Cafe Bistro’da düzenlenen kutlama ile sertifikalarını alıp başarılarını kutlayan katlımcılar, Berin Pekersoy ile pasta keserek güzel bir gün geçirdiler.

       2013-2014 yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte hem İngilizce seviyesini ilerletmek isteyenlere hem de ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere okul derslerine takviye amacıyla çeşitli kurslar düzenleyecek olan Reform Dil Merkezi Müdürü Berin Pekersoy, amaçlarının kaliletli eğitim vererek dil öğrenimini sağlamak olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim