Hasan Güner

Geçtiğimiz günlerde yer verdiğimiz “Hep Konuştular Ama Bir Türlü Yapamadılar” başlıklı haberimizde “Çukurören, Deresakarı, Kurtköy gibi köyleri ihya etmeye doyamayan İl Genel Meclisi, İlyasça’yı görmezden geliyor. İlyasça’nın yıllardır çözülemeyen yol problemi çözüm bekliyor. Durumdan şikayet eden köylüler ‘Biz lafa değil, icraata bakarız’ diyor” ifadelerini kullanmıştık.
Haberin devamında, İlyasça’nın yıllardır aynı dertten muzdarip olduğunu ve sesini bir türlü duyuramadığını vurgulamış, neden sadece birkaç köye hizmet gittiğini sorgulamıştık. Haberin ardından konunun muhatabı İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.
KÖYLER ŞEHİR OLACAK(MIŞ)!
Asfalt plent tesisinin açılışının ardından kolları sıvayan Başkan Yıldırım, soluğu yine Kurtköy’de aldı. Birçok köye çakıl taşı dökmekten aciz Meclisin Başkanı olarak, asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Yıldırım, çalışmalar sırasında verdiği pozları da Facebook üzerinden takipçileriyle paylaştı ve “İlk sıcak asfaltımızı attık. Köylerimiz şehir oluyor. Kurtköy köyümüze hayırlı olsun” yorumunu yaptı.
SEÇİM YATIRIMI MI?
Patates tarlasına dönmüş köy yolları varken, Kurtköy’ün içinde yapılan asfalt çalışması seçim yatırımı ve oy artırma çabası olarak değerlendirildi.


İLGİLİ HABER:


Editör: TE Bilişim