Bozüyük -İnegöl karayolu üzerinde açılan yeni modern alabalık ve kahvaltı tesisi Bileciklilerin ve Bozüyüklülerin yeni uğrak yeri oldu.

25 yıldır İznik ve Bozüyük’teki tesislerinde Alabalık üreten Serhat Alabalık Sofra açılan yeni tesisi ile artık vatandaşlara yeni lezzetler sunmaya başladı. Sabahları çok çeşitli kahvaltı menüsünü vatandaşların hizmet sunan Serhat Alabalık Sofra köftenin yanısıra hemen havuzlarda yeni tutulan taze alabalık çeşitleri ile Bilecik’in yeni lezzet odağı oldu.

Yeşillikler içerisinde bahçe dizaynı ile misafirlerin beğenisini toplayan tesiste şömineli kapalı alandaki dizaynı da misafirler tarafından çok beğenildi.

Tecrübeli ve güler yüzlü ekipman ile hizmet veren tesisin İşletme sahibi Serhat Atalay, “alabalık çiftliğinde 25 yıldır yetiştiriciliğini yaptığımız alabalığı şimdi misafirlerimize farklı tatlarla sunmaktan çok mutluyuz” dedi.

Nezih, huzurlu bir ortamda alabalık çeşitleri, ev köftesi ve saç kavurma gibi ürünlerle ve ayrıca ekonomik fiyatlarla işletme Bozüyük, Bilecik ve Eskişehir bölgesinde büyük bir boşluğu dolduracak gibi görünüyor.

İşletmeyi tercih eden misafirler, “yazın bahçesinde, kışında şömine başında geniş ve ferah salonunda yemek yemek çok keyifli olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim