Akşam saatlerinde Bilecik Ülkü Ocakları tarafından tertip edilen "Ülkü’de Birlik" gecesine MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy da katıldı. Şensoy, gecede yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya seslendi. Kendisinin mal varlığını açıkladığını hatırlatan Şensoy, Selim Yağcı’ya da mal varlığını açıklaması çağrısında bulundu. 

Şensoy konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili katılımcılar, yol arkadaşlarım; hepinizin bildiği gibi siyasette etik olmak, siyasette samimi olmak çok önemlidir. Hazır basın mensupları da buradayken şunu ifade etmek istiyorum. Ben samimiyetimi göstermek için mal varlığımı açıkladım. Ancak görüyoruz ki, adaylığı kesinleşen mevcut Belediye Başkanımız hala mal varlığını açıklamadı. Bunu etik bulmuyorum. Kendisini mal varlığını açıklamaya davet ediyorum.

Ayrıca, MHP Belediye Meclis Üyemiz tarafından sorulan 11 tane sorunun, süresi geçtiği halde hala cevaplanmadığını görüyoruz. Bu soruları klasik yazılı değil test olarak mı sormalıydık? Hala niye cevaplamıyorsunuz? Bilecik’in kaderiyle oynuyorsunuz. Ben buradan mevcut Başkanımıza çağrıda bulunuyorum. Lütfen bu soruları en kısa sürede cevaplayınız. Bilecik halkı ne kadar borcunuz olduğunu görsün. Lütfen çalışınız ve bir an önce cevaplayınız."

Editör: TE Bilişim