Cafer Elmas

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’in tarlaya buğday ekmesiyle ilgili haberimizi sosyal medyadan paylaşan Hüseyin Şensoy, yaptığı yorumla isim vermeden seçimlerde rakibi olan ve seçimi kazanmasından hemen sonra 15 milyon liralık borçlanma yetkisi alan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya göndermede bulundu.

Önceki gün Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’in Belediye'ye gelir elde etmek amacıyla 80 dönüm buğday ektiği haberimiz Bilecik gündeminin yanı sıra ulusal gündem de ses getirdi. İnternet sitemizin yanı sıra sosyal medyadan da yayınladığımız haberimizi kendi facebook sayfasından paylaşan Hüseyin Şensoy, paylaşımında dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Son yerel seçimlerde MHP’den Bilecik Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Şensoy, yaptığı yorumda; “Gayretlerin İçin Tebrikler. Birileri hem iktidarız diye oy topladı seçim sonrası ilk işi borçlanma yetkisi almak oldu. Hazır değerleri satarak icraat yaptıklarını düşünüyorlar. Sen ise imkansızlıklar içinde hizmet üretiyorsun. Başarıların daim olsun Yenipazar Belediye Başkanımız Sayın İlhan Özden” diyerek isim vermeden Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya göndermede bulundu.


Seçimleri kazandıktan sonra ilk Belediye Meclis toplantısında ‘arıtma tesisi yapımı için 5 milyon lira, alt ve üst yapı çalışmaları için 10 milyon lira’ olmak üzere toplam 15 milyonluk borçlanma yetkisi alan Selim Yağcı’ya atıfta bulunan Şensoy, “Birileri hem iktidarız diye oy topladı seçim sonrası ilk işi borçlanma yetkisi almak oldu. Hazır değerleri satarak icraat yaptıklarını düşünüyorlar” ifadelerini kullandı.

Anlaşılan o ki, Belediye Başkanlığı yarışında birbirlerine rakip olan ve basın yoluyla zaman zaman karşılıklı göndermelerde bulunan, Milletvekili adaylığına talip olduğunu açıklayan AK Partili Belediye Başkanı Selim Yağcı ile MHP’den Milletvekilliği adaylığı için adı geçen Hüseyin Şensoy’un seçim yarışı şimdiden kızışmaya başlıyor. 

Editör: TE Bilişim