Av. Çağatay Karaahmet, salı günü gerçekleşen CHP Belediye Başkan aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada MHP’nin Bilecik’te yeterli seçmene sahip olmadığını iddia etmiş ve mevcut yönetime karşı CHP’de birleşilmesi gerektiğini savunmuştu.

Karaahmet’in açıklamalarına MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy, facebook hesabından yayınladığı sert mesajla cevap verdi. Şensoy açıklamasından şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Çağatay KARAAHMET 'in açıklamalarını talihsizlik olarak görüyor bir art niyet olarak kabul etmiyor ve böyle görmek istemiyorum. MHP'ni küçümsemesini uygun görmüyorum. Siyaset çoluk çocuk işi değildir. Siyaset ciddi bir iştir. MHP üzerinden kendi acemiliğiniz ve toyluğunuzu prim yaptırmaya çalışmayınız. Bu siyasi nezakete uymaz. Siyaset çıtayı yükseltmektir. Millete ve memlekete hizmettir. Kişisel kapris, doyrulmamış ego MHP'ne gönül verenlere hakaret değildir. Sizi saygıya, sükunete ciddiyete davet ediyorum. Kişiliğim, tavrım ve yaşayışım ile sizle asla kıyas edilemeyiz. Siz önce Bilecik halkına alkollü araç kullanmaktan kaybettiğiniz ehliyetinizin hesabını veriniz. MHP camiasını, tarafımı, gücünü sizin sorgulamanız haddinize değildir.”

Şensoy'un bu çok sert açıklaması sonrası CHP kanadından ne gibi bir açıklama geleceği merak konusu. 


İşte Çağatay Karaahmet'in tepki çeken o açıklaması:

Editör: TE Bilişim