Yıllarca emekçi sendikalarında görev yapmış olan ve işçi kesimi tarafından tanınan İsmail Garip, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı adayı olduğunu açıkladı.

Emekli olduktan sonra Garip Çay Ocağı’nı işletmeye başlayan İsmail Garip, işyerinde basın mensupları ile biraraya gelerek Muhtar adaylığına ilişkin basın açıklaması düzenledi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı İsmail Garip, adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada; “15.04.1967 Bilecik Cumhuriyet Mahallesi Erenler Sokak’ta doğdum, Bademli Sokak’ta oturmaktayım. İlkokulu Atatürk İlkokulu’nda okudum, ortaokulu Ertuğrul Gazi Lisesi’nde. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik mezunuyum, 18 aylık askerlik görevimden sonra 1989-1997 yıllarında Serel Seramik Fabrikası’nda elektrik bakımda çalıştım.

Çimse-İş Sendikası’nda delege ve etkinliklerinde görev aldım.1998-2016 yıllarında Demisaş A.Ş. Döküm Fabrikası’nda elektrik bakımcısı olarak çalıştım, aynı zamanda Disk Birleşik Metal- İş Sendikası’nda 9 yıl temsilcilik yaptım ve 2017 yılında Demisaş’tan emekli oldum.

Emekli olduktan sonra da bir seneye yakın kendime ait Başaran Otel yanındaki çay ocağını çalıştırmaktayım.

Bilecik Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar adayı olarak aza ekibimle Erol Çakmak, İsmail Çiçekli, Atalay Arslan, Ali Ongan, Levent Kelebek, Salih Tavşancı, Osman Yılmaz ile değerli Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine hizmet etmek için desteklerinizi bekliyorum saygılarımla.”ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim