Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa’nın oğlu Ali Erdem ve Sena Çobanoğlu görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

İlimizin tanınmış isimlerindenYeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa’nın oğlu Ali Erdem ve Sena Çobanoğlu dünya evine girdi.

Genç çiftin düğün merasimi Vadipark’ta gerçekleşirken düğüne Bilecik siyasetinden ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Ali & Sena Erden çiftinin düğününe AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya, Yeniden Refah Partisi Merkez, Söğüt, Bozüyük, Pazaryeri, Gölpazarı, İnhisar, Yenipazar ilçe başkanları, Orhan Şişman, Söğüt Taşıyıcılar Koop. ve Organize Oda Yönetim Üyesi Adem Akman ve Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz katılım sağlarken; CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Av. Cem Zengin ve Ahmet Mete Çelenk gönderdiler.

Editör: TE Bilişim