“Geleceği daha güzel bir mahalle için doğru seçim” sloganıyla Bahçelievler Mahallesi’ne Muhtar Adayı olmak için yola çıkan Selver Aslan, kendisini şu sözlerle tanıttı:

“15 Ocak 1988 Bilecik doğumluyum.  22 yıldır Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Bilecik Anadolu Lisesi mezunuyum. Celal Bayar Üniversitesi Tarımsal Laboratuvar mezunuyum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Lisans mezunuyum.”

Mahalle halkının desteği ve teveccühü sonrasında aday seçildiği takdirde yapacağı projeleri açıklayan Selver,

“Mahallemizin ihtiyacı olan pazarı getireceğiz. Mahallemize ortak ATM kurduracağız. Maddi sıkıntı çeken aileler tespit edilip gerekli kurumlar ile görüşüp yardım sağlayacağız. Mahalle yollarımızın güvenli olması için yollara set, kasis yapılmasını sağlayacağız. Ev hanımlarımızla bir grup oluşturup el emeklerini gelire dönüştürmeleri için projeler yapacağız. Belirli aralıklarla ev gezmelerine gidilip mahallemizin sorunlarıyla birebir ilgileneceğiz. Aylık kültür turları, geziler düzenleyeceğiz. Sokak hayvanlarımızın soğuk ve sıcaktan korunacakları kulübeler yaptırılıp sokak aralarında uygun yerlere bırakılarak barınmalarını sağlayacağız. Yaz aylarında ailelerin birlik içinde olması için piknikler düzenleyeceğiz.Değişen ve gelişen mahallemizde ikamet etmek bir ayrıcalıktır. Gelişmek ve değişmek için oylarınızı bekliyoruz”dedi.

Editör: TE Bilişim