AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın, Belediye Başkanlığı döneminde olduğu gibi Vekillik döneminde de oğlu Avukat Emin Yağcı’yı yanından ayırmadığı ve birçok etkinlikte yanında götürdüğü gözleniyor.

Siyasi etkinliklerde de yanında görmeye alışık olduğumuz Emin Yağcı'nın son olarak İl Sağlık Müdürlüğü’nde  yeni hastane ile ilgili verilen bilgilendirme toplantısında yer alması, kamuoyunda   “Selim Yağcı oğlunu nereye hazırlıyor?” yorumlarını beraberinde getirdi.Toplantının resmini Milletvekili Selim Yağcı ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık kendi sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaştı.


HANGİ SIFATLA O TOPLANTIYA KATILDI?

Geçtiğimiz gün Bilecik İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin ekibi ile birlikte sağlık çalışmaları ve yeni hastane hakkında  Milletvekili Selim Yağcı ve İl Başkanı Fikret Karabıyık’a brifing verdi.

Ne var ki İl Sağlık Müdürlüğü’nde yönetici düzeyindeki kişilerin olduğu toplantıda Milletvekili Selim Yağcı’nın oğlu Emin Yağcı’nın da yeralması, şaşırtıcı ve manidar bulundu. Aynı zamanda oğul Yağcı’nın hangi sıfatla o toplantıya katıldığı merak edilirken, kamuoyu “Selim Yağcı oğlu Emin Yağcı'yı  nereye hazırlıyor?” sorusunu gündeme getirdi.

Editör: TE Bilişim