Korkmaz Kesik

MHP Milletvekili Bahattin Şeker’in İnhisar'a yaptıracağı hamamın temeli atıldı. Dün MHP İnhisar kongresinin ardından yapılan temel atma törenine İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden de katıldı. Belediye Başkanları ve Vekil Şeker, hamamın ilk harcını birlikte dökerken, Bahattin şeker hamamın tüm İnhisar halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bilindiği gibi Bahattin Şeker, daha önce yine kendi cebinden hayrına AK Parti'li Başkanı olan Pazaryeri'ne  hamam yaptırmış ve bu hamam seçimlerde polemik konusu olmuştu. Önümüzdeki günlerde Bilecik hamamının satılacağı  ve hatta alacak kişinin yeniden hamam olarak işletme zorunluluğunun bulunmadığı ihalede Bilecik'in hamamsız kalacağı görünürken, Şeker sayesinde İnhisar’ın hamama kavuşacak olması vatandaşların takdirini kazandı.

İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek, seçimlerde söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini bunların bir tanesinin de İnhisar'a hamam yapmak olduğunu belirterek, Milletvekilli Bahattin Şeker desteği ile ilçeye güzel ve modern bir hamam yapacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim