MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker’in 75 yaşındaki ağabeyi Ertuğrul Şeker, Bozüyük’te düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Cenaze törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.


Bozüyük Kasımpaşa camiinde  öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazınında cemaat cami avlusunu doldururken, bu tablo Şeker ailesinin sevilip sayılmasının göstergesi olarak gösterildi.



Bir süredir rahatsız olduğu ve tedavi gördüğü öğrenilen işadamı evli ve 2 çocuk babası olan Ertuğrul Şeker, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.


Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker’in ağabeyi olan Ertuğrul Şeker için Bozüyük’te Kasımpaşa Camii’nde tören düzenlendi.Törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra Vali Ahmet Hamdi Nayir,Bilecik Belediye Başkanı AK Partili Selim Yağcı, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, 22. ve 23. Dönem Milletvekili Yaşar Tüzün, MHP Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, partililer ile çok sayıda kişi katıldı.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğlen namazı okunacağı sırada Kasımpaşa Camii’ne gelerek MHP Milletvekili Bahattin Şeker’e başsağlığı dileklerinde bulundu. Bahçeli daha sonra camiye girerek öğlen namazını kıldıktan sonra cenaze namazına katıldı.



Kılınan cenaze namazının ardından Ertuğrul Şeker'in cenazesi Bozüyük Mezarlığı’nda toprağa verildi. Bahçeli, Bozüyük Mezarlığı’ndaki programa da katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.



Editör: TE Bilişim