Hüseyin Çınar

Geçtiğimiz Cuma günü antrenman yapmak için Edebali Stadı’na giden Bilecikspor kafilesi, burada güvenlik görevlisi engeliyle karşılaştı. Görevli, takımın antrenman izninin olmadığı gerekçesiyle sahadan çıkmasını isterken, stada gelen Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, krizi geçici olarak çözdü.

Cuma günü idman yapmak için Edebali stadında toplanan Bileciksporlu futbolcular ve teknik heyet güvenlik görevlisi engeliyle karşılaştı. Görevli, Bilecikspor’un sahayı kullanma izni olmadığını bu nedenle antrenmana izin veremeyeceğini söyledi. Sahayı kullanma izninin İl Özel İdarespor’da olduğu öğrenilirken, Bileciksporlu yetkililer uzun süre güvenlik görevlisiyle konuyu tartıştı. Bu sırada sahada ısınan İl Özel İdare takımının kuvvet çalışması kapsamında tribünlerdeki merdivenleri kullanması üzerine, Bilecikspor takımı kale arkasında çalışmalarına devam etti.

İsmail Cinoğlu : “Ben buradayken oynayın”

Bu gelişmeler yaşanırken Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, antrenmanı izlemek için stada geldi. Futbolcularının mağdur olduğunu gören Başkan Cinoğlu, güvenlik görevlisiyle yaptığı uzun konuşma sonrasında “Ben buradayken oynayın, en fazla Emniyete gideriz” ifadelerini kullanarak futbolcularının saha içinde çalışmasını sağladı.

Pazar günü Bozüyük İdman Yurdu ve Çarşamba günü Eskişehir Demirspor ile oynanacak olan hazırlık maçları, lig maçları ve idmanlar için Edebali Stadı’na izin çıkmazsa, yönetimin Şeyh Edebali Üniversitesi’nin sahasını kullanmak için dilekçe vereceği öğrenildi.

Antrenmanı izlemek için stada gelen bir grup taraftar da yaşananlara tepki gösterdi ve şehrin en önemli değerlerinden biri olan Bilecikspor’a sahip çıkılmasını istediler. 

Editör: TE Bilişim