Cep telefonu dükkanına giren 4 kişi yaklaşık 28 bin TL değerinde cep telefonu ve para alarak kayıplara karıştı. 40 saniyede gerçekleşen hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

Bilecik Merkez İstiklal Mahallesi Tevfikbey Caddesi üzerinde gece yarısı bir cep telefonu dükkanından yapılan hırsızlık, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Dükkanda 40 saniye kalan hırsızlar 15 cep telefonu, 2 tablet ve kasadaki paraları alarak kayıplara karıştılar.

Gece saat 03.45 sularında yabancı oldukları tahmin edilen  34 plakalı bir aracın içinden inen 4 kişi, taş ile dükkanın camını kırarak içeri girdiler.

Dükkanda bulunan 15 telefonu, 2 tableti ve kasada bulunan  paraları  40 saniye içinde alıp kaçan hırsız zanlıları iş yerinin güvenlik kamerasına takıldılar.  Komşuların durumu fark etmesi ve bağırması üzerine hırsızlar arabalarına binerek çaldıkları malzemeler ile birlikte olay yerinden kaçtılar.

Emniyet hırsızlık olayına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatırken güvenlik kamerasından kimlikleri belirlenen hırsız zanlılarının yakalanması için çalışmalara başlatıldı.

Editör: TE Bilişim