İ
tfaiyecilik Haftası etkinliklerine, Vali Süleyman Elban'ı ziyareti ile başlayan Toklucu ve beraberindeki itfaiye çalışanları, daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, İtfaiye Müdürü Toklucu ve beraberindekilere teşekkür etti. 
İtfaiyecilik teşkilatının gerek belediyelerdeki gerek toplum hayatındaki önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, itfaiye çalışanlarının çok büyük ve önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtti.

İtfaiye çalışanlarının büyük bir özveri ve fedakarlılıkla çalıştığını, her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalıştığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''İtfaiye personelim başta olmak üzere bütün itfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik Haftasını kutluyorum, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

İTFAİYE STANDI CUMHURİYET MEYDANINDA 4 GÜN BOYUNCA AÇIK OLACAK

İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında ayrıca, Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda stant açıldı. Stantta basın mensuplarına bilgi veren  İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu, hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

25 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında bizler de Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimize Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımıza ziyaretler ile başladık. Bugün de Cumhuriyet Meydanında 4 gün açılmak üzere bir standımız var. Daha sonra Milli Eğitim Müdürümüz ile görüşerek okullarımızda İtfaiyecilik Kulübünün kurulması girişiminde bulunduk. Kendileri de bu talebimizi olumlu karşıladı. Okullarımızda seçilen öğrencilerimiz, yangınlarda yapılması gereken çalışmalar, kullanılması gereken ekipmanlar  ile uyulması gereken kurallar hakkında bilgi sahibi olarak, bu konuda bizlere yardımcı olacaklar. Önümüzdeki Perşembe günü de İmam Hatip Lisesi bahçesinde İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından bir tatbikat gerçekleştirilecek ve Cuma günü ise şehir merkezinde araçlarımızla bir kortejimiz olacaktır. Cumhuriyet Meydanı'nda da arkadaşlarımız, çocuklarımız ve vatandaşlarımıza faaliyetlerimiz yanı sıra yangında yapılması gerekenler, bulunan malzemelerin ne işe yaradıkları ve yangınlara karşı korunma yolları hakkında bilgiler veriyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim