Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilimize her iki giriş ve çıkış noktalarında ateş ölçme işlemi başta olmak üzere denetimler devam ederken, Valilik’ten denetimlerin artırılarak devam edeceğine yönelik açıklama yapıldı.

Sabah 07.00-09.00 ile akşam 17.00-19.30 arasında yapılmakta olan denetimlerin artarak devam edeceği belirtilirken, “OSB noktasındaki kontrol, sabah 07.00-09.00 ile akşam 17.00-19.30 saatleri arasında Şeyh Edebali Üniversitesi kavşağına alınmıştır.” açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin giriş ve çıkış noktalarında uygulanan kontrollerde trafik yoğunluğu yaşanmaktadır.

Koronavirüs (COVİD-19) salgınının ilimizde yayılmasını önlemek üzere denetimlerimiz artacak olup, amacımız ilimizde hareketliliği azaltmak, çok zorunlu olmadıkça evden çıkılmasını caydırmak, ilimiz içerisinde veya dışarıdan gelip bulaşıcı olmuş veya temaslı, enfekte olanları tespit edip izole ederek derhal tedavilerini sağlamaktır.

Bu durumun özellikle çalışan vatandaşlarımızın mağduriyetine sebep olabildiği görülmektedir. Bu nedenle OSB noktasındaki kontrol, sabah 07.00-09.00 ile akşam 17.00-19.30 saatleri arasında Şeyh Edebali Üniversitesi kavşağına alınmıştır. Kontroller, belirtilen saatler dışında OSB kavşağında ve diğer noktalarda devam edecektir.

Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını güvence altına alabilmek için gerekmedikçe evlerimizden çıkmayalım. Aldığımız bu tedbirler vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği içindir.

Yapılan uyarıları lütfen dikkate alalım. #EvdeKal'alım.”

Editör: TE Bilişim